Inschrijven vakantiewerking ‘Speel mee in SKW’

Inschrijven voor een activiteit

Nieuw? Eerst aanmelden

De inschrijvingen verlopen online. Wil je gebruik maken van het vakantieaanbod? Dan registreer je je kind eerst via het online systeem i-Active.

Gebruik je i-Active al voor de inschrijvingen in de buitenschoolse kinderopvang? Gebruik dan dezelfde inloggegevens.

Nog niet geregistreerd? Registreer je kind dan eerst. Als de registratie afgerond is, ontvang je automatisch je persoonlijke login.

Liever geen digitale inschrijving? Vul volgende documenten in die je onderaan deze pagina vindt en bezorg ze aan het Huis van het Kind. Wij zorgen dan voor de registratie en bezorgen je jouw login via e-mail.

Registreren als nieuwe klant bij i-Active

 

Inschrijven via i-Active

Met je persoonlijke login kan je inschrijven via i-Active. Inschrijven kan tot 6 uur 's morgens voor het opvangmoment zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Je kan je kind ook aan een loket in het gemeentehuis inschrijven voor de activiteiten. Maak hier een afspraak om jouw kind aan het loket in te schrijven.

Voorrangsregeling

Voor het toewijzen van de plaatsen krijgen kinderen waarvan minstens één ouder in Sint-Katelijne-Waver gedomicilieerd is of waarvan minstens één ouder werkt bij het lokale bestuur voorrang.

Korte schoolvakanties: Na vijf werkdagen zie je in i-Active de definitieve bevestiging van de effectieve opvangdagen. Na deze vijf werkdagen worden de plaatsen verdeeld volgens het moment van inschrijven en gelden de voorrangsregels niet meer.

Zomervakantie: Voor de zomervakantie zijn er aparte inschrijvingsdagen voor inwoners en niet-inwoners.

Startdata inschrijvingen schoolvakanties

Voor de schoolvakanties kan je inschrijven vanaf: 

  • krokusvakantie 2024: dinsdag 5 november 2023 om 18 uur
  • paasvakantie 2024: dinsdag 6 februari 2024 om 18 uur
  • zomervakantie 2024:
    • voor inwoners: dinsdag 23 april 2024 om 18 uur
    • niet-inwoners: donderdag 25 april 2024 om 9 uur

Bijlage

Naar top