Animator worden

Om een spetterend speelaanbod waar te maken werken wij met een uitgebreid team van animatoren. We noemen ze ook onze speelmaatjes. Jaarlijks zoekt het Huis van het Kind nieuwe animatoren om het team te versterken. 

Ben jij een enthousiast speelbeest met een groot hart voor kinderen? Word jij ook vrolijk van een bende kinderen? Verzin jij graag zotte en creatieve activiteiten en sta je te springen om nieuwe dingen te leren? Dan ben jij misschien het nieuwe speelmaatje dat we zoeken.

Animator 'Speel mee in SKW'

Voor ons team zoeken wij:

  • Kleuteranimator Buitenschoolse Kinderopvang (zomervakantie)
  • (Hoofd)animator speelpleinwerking Speelbal (paasvakantie en zomervakantie)
  • Speel mee-animator uitstappen en activiteiten (alle schoolvakanties)

Als je een attest van animator hebt, kan je bij ons komen werken vanaf 16 jaar. Zonder attest kan je bij ons als animator werken vanaf 17 jaar indien je voldoende ervaring hebt.

Kan je niet wachten om animator te worden, maar je hebt nog geen attest of ervaring? Vanaf 15 jaar kan je de cursus animator in het jeugdwerk volgen. Voor je stage ben je zeker welkom op ons speelplein. 

In de bijlage onderaan deze pagina vind je de functiebeschrijvingen voor een animator en hoofdanimator.

Als je ons team versterkt hebben wij voor jou:

  • een socio-cultureel contract;
  • begeleiding door onze vaste medewerkers;
  • een leerrijke en fantastische leuke werkervaring.

Solliciteer nu

Wil je bij ons aan de slag, doorloop dan volgende stappen:

  • Maak jouw curriculum vitae (cv). Dat is een document waarin je een overzicht geeft van de gevolgde opleidingen, werkervaring en nevenactiviteiten. 
  • Schrijf een enthousiaste sollicitatiebrief. Hierin toon je jouw motivatie. Laat ons weten waarom jij het perfecte speelmaatje bent en waarom je graag bij ons team aansluit. 
  • Voeg de vereiste documenten toe. Je sollicitatie telt alleen als je een foto van je identiteitskaart en een uittreksel uit het strafregister toevoegt. Ben je inwoner van Sint-Katelijne-Waver? Vraag je uittreksel dan aan via de link onderaan de pagina (kies model 596.2, het voorlaatste in de keuzelijst).

Solliciteer hier voor 2024

Vraag hier jouw uittreksel uit het strafregister aan.

Vraag hier je terugbetaling van jouw cursus (hoofd)animator aan.

Bijlage

Naar top