Triple C's: recreatiedomein - Blotevoetenpad met thematocht - boerengolf tussen de dieren

Openingsuren

 • dinsdag
  11:00 tot 15:00 uur
 • woensdag
  11:00 tot 18:00 uur
 • donderdag
  11:00 tot 15:00 uur
 • vrijdag
  11:00 tot 15:00 uur
 • zaterdag
  11:00 tot 18:00 uur
 • zondag
  11:00 tot 18:00 uur

Locatie

Triple C's food & fun
Dijk 85 , 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)

Wij zijn een recreatiedomein in Onze Lieve Vrouw Waver. Kom een potje boerengolfen tussen de dieren of wandel op je blote voeten over ons uniek blotevoetenpad met thematocht. Achteraf kan je genieten met je gezelschalschap op ons ruim terras met een ijsje, drankje of/en snack.

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan ons blotevoetenpad met thematocht ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid! Modder en waterparcour, labyrinth, touwenparcour in de bomen...en nog veel meer. Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, zachte boomschors, gras, water en nog zoveel meer waar te nemen op ons zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens de 1h15 minuten wandeling.

Of kom een potje boerengolfen tussen onze kippen, geiten en pony's. 11 holes die je kan overwinnen op onze weide. Duurtijd 1h30 spelplezier.

Na de blotevoetenpadwandeling of de boerengolf kan je genieten van een lekker drankje of een snack op ons zeer ruim terras met speeltuin en springkasteel.

*Reserveren is niet nodig.
*Het blotevoetenpad is enkel toegankelijk op blote voeten.
*Je mag die dag het blotevoetenpad zoveel keer betreden als je zelf wil.
*Er mogen geen honden of andere huisdieren mee op het blotevoetenpad, viervoeters zijn wel aangelijnd welkom op ons terras.
*Hoe lang de wandeling op blote voeten duurt, bepaal je zelf. Hou wel rekening met het sluitingsuur!
*Het blotevoetenpad is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen (kunnen aan de lockers achtergelaten worden). Neem uw baby/peuter liever mee in een draagzak of een rugstoeltje.
*Er zijn lockers voor je schoenen of andere spullen.
*Het wordt sterk aangeraden om een kleine handdoek mee te brengen. Mocht je jouw handdoek vergeten zijn, geen probleem, wij hebben tegen een kleine prijs ook één ter beschikking.
*Er is een strook voorzien waarbij je met je voeten en kuiten in het water gaat. Aangepaste kledij is daarom aangewezen.
*Je wandelt in de natuur, laat dus geen afval achter.
*Kinderen onder de 12 jaar steeds onder begeleiding van een ouder.
*Het is verboden om drank of eten mee te nemen op ons blotevoetenpad.
*Triple C’s kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen.

Organisatie

Triple C's food & fun
dijk 85 , 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver)
Naar top