Paasraap

Wanneer

  • maandag 1 april 2024 van 13:00 tot 16:00 uur

Locatie

't Grom
Midzelen 25A , 2860 Sint-Katelijne-Waver
Korte omschrijving Op paasmaandag lossen de klokken van Rome nog een laatste lading recht boven de museumtuinen van 't Grom. Een eerste keer om 13.00u, een tweede keer om 14u30 en om 16:00u de laatste keer. Voor kinderen tussen 0 en 12 jaar ( minstens 1 volwassen begeleider verplicht) En inschrijven is ook verplicht!
Een paasraap op 't Grom, dat is geen speciaal soort knol. De paasraap op ' t Grom, dat is een groot kinderfeest. Op paasmaandag lossen de klokken van Rome nog een laatste lading recht boven de museumtuinen. Speciaal op bestelling .Een eerste keer om 13.00u, een tweede keer om 14u30 en een derde keer om 16:00u.
Kom mee zoeken in onze boomgaard, tussen de jonge groentjes, achter de serres, in de struiken en onder de mispel- en kweepeerboom. Niet simpel;.. want onze oude tuinen lijken net op een labyrint. Spannend! Voor de klokken komen, pimp je nog snel je eigen paasraapmandje, je eitjes gaan zo nog veel beter smaken, echt waar ! 't Grom en de Gezinsbond St.-Katelijne-Waver slaan de handen in elkaar en verwelkomen jong en minder jong om te komen zoeken, spelen en knutselen.

Indien je gekozen uur al volzet is krijg je een ander uur aangewezen.
Inschrijven kan pas vanaf 1 maart 2024

Organisatie

Gezinsbond Sint-Katelijne-Waver

Leeftijd

vanaf 2 tot 99 jaar
Naar top